Rolstoelbus Rotterdam

Zelf rijden in een aangepaste auto: de mogelijkheden

Geplaatst op

Je kunt een rolstoelgebruiker vervoeren, maar als je zelf een rolstoelgebruiker bent heb je ook mogelijkheden als het gaat om het kopen van een aangepaste auto of rolstoelbus. Het komt regelmatig voor dat je als rolstoelgebruiker nog wel in staat bent een auto te vervoeren, mits aangepast. In dit geval heb je een aantal prettige mogelijkheden die het autorijden een stuk makkelijker en aangenamer kunnen maken. Denk hierbij aan opklapbare pedalen, verschuifbare stoelen en meer.

Een oplossing voor iedere unieke situatie

Iedere situatie is uniek, en dat is ook bekend bij Freedom Auto Aanpassingen. Daarom kun je als rolstoelgebruiker altijd terecht voor je vragen en advies, zodat er een oplossing op maat kan worden bedacht. Wellicht is een aangepaste auto niet voldoende en moeten er aanvullende en individuele aanpassingen worden doorgevoerd. Je kunt bijvoorbeeld een handbedrijfsrem laten plaatsen wanneer je niet meer in staat bent om het originele rempedaal te bedienen. Ook wanneer je het originele gaspedaal niet kunt bedienen is er een oplossing: het handsegmentgas. Dit zijn op maat gemaakte oplossingen die ervoor zorgen dat je als rolstoelgebruiker in de auto kunt rijden.

Je kunt bij Freedom Auto Aanpassingen terecht voor het bekijken van de mogelijkheden. Met een goede aangepaste auto krijg je als rolstoelgebruiker een stuk meer mobiliteit en heb je de mogelijkheid om zelf overal naartoe te gaan. Het is niet alleen veilig rijden, maar ook aangenaam en comfortabel: Freedom Auto Aanpassingen is de ideale oplossing voor wanneer je als rolstoelgebruiker niet meer in een normale auto kunt rijden.

Gerelateerde berichten

Meest geïmporteerde auto’s van het jaar

De Europese auto-industrie kampt nog steeds met de gevolgen van de Covid-19 pandemie en het tekort aan halfgeleiders, maar in mei 2021 steeg de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden