Rolstoelbus Rotterdam

Wat is een ooglidcorrectie?

Geplaatst op

Wanneer je een paar jaar ouder bent, kan het voorkomen dat er dingen aan je uiterlijk zijn waar je je aan ergert. Bijvoorbeeld oogleden die wat minder strak zijn. Hangende oogleden zijn gemakkelijk te corrigeren. We nemen je mee langs de verschillende voordelen.

Waarom een ooglidcorrectie?

In feite is een ooglidcorrectie een heel eenvoudige ingreep, natuurlijk moet het wel door een chirurg gedaan worden, want het is een operatie. Deze gaat vrij vlug als je weet wat je moet doen en de resultaten zijn verbluffend:

  • Als je goed wilt communiceren, is het heel belangrijk om een heldere blik te hebben. Zo kunnen mensen je beter aankijken.
  • Je oogt jonger met strakke oogleden
  • Lezen gaat beter, want je ogen voelen minder zwaar, je ziet ook scherper

Uit deze voordelen spreken de redenen waarom mensen deze behandeling vaak laten doen. De vraag waarom een ooglidcorrectie is nog niet helemaal beantwoord. Er ontbreekt nog een facet, namelijk het waarom mensen dit laten doen. Dit laatste is te danken aan de angst van mensen om buiten de ‘boot’ te vallen. De jacht naar perfectie is een mondiale obsessie. Helaas voor die mensen, is perfectie niet te bereiken. Het is daarom niet verwonderlijk dat de industrie tegenwoordig een heel ander paradigma presenteert, namelijk dat van het mooi oud worden en ‘opfrissen’ van het uiterlijk. Dat is een totaal andere benadering dan de eerdere beloftes: ‘nooit oud worden’ of zoals in Amerika ‘geen excuus meer om lelijk te zijn’. Toegegeven, dit was een slogan die gangbaar was in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Toch geen overbodig feit te noemen, omdat het laat zien hoe ver we gekomen zijn in onze bewustwording, meer concreet terug naar de realiteit.

Gerelateerde berichten

Meest geïmporteerde auto’s van het jaar

De Europese auto-industrie kampt nog steeds met de gevolgen van de Covid-19 pandemie en het tekort aan halfgeleiders, maar in mei 2021 steeg de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden