Rolstoelbus Rotterdam

Voordelen slimme kilometerregistratie voor je rolstoeltaxi

Geplaatst op

In onze moderne tijd is er veel mogelijk als het gaat om bedrijfsvoering. Vele processen zijn geautomatiseerd. Dan is het eigenlijk best wel vreemd dat bepaalde aspecten van de bedrijfsvoering, zoals de kilometerregistratie van je bedrijfsauto´s, nog handmatig gaan. We nemen in deze blog met je door welke voordelen er zitten aan een automatische kilometerregistratie. Wij spreken trouwens lever van een slimme kilometerregistratie. Lees snel verder en laat je inspireren, zodat jij ook kunt profiteren van deze nieuwe techniek. 

Wat is een slimme kilometerregistratie? 

Je kunt bijzonder profiteren van een slimme kilometerregistratie. Zeker wanneer we het hebben over het systeem van routevision.nl. We sommen de voordelen even voor je op: 

Automatisch registratie gereden kilometers. Het is nodig voor ondernemers die zakelijk rijden om aan te tonen dat ze onder de toegestane 500 kilometers blijven: je mag als ondernemer niet meer dan dit aantal kilometers privé rijden met een zakelijke auto. Een slimme kilometerregistratie zorgt voor een feilloos en exact overzicht van het aantal gereden kilometers. 

Tracking van de auto´s. Het is mogelijk om je bedrijfswagens te tracken. Zo weet je altijd waar ze zijn, welke route er gereden is en hoelang ze op een bepaalde locatie zijn geweest. Dit laatste is erg handig, want zo zul je minder in discussies met klanten verzeild raken, dat ze bijvoorbeeld zeggen dat je werknemers korter met een klus bezig zijn geweest dan wat de factuur laat zien; je kunt gewoon exact aangeven hoelang de wagens er geweest zijn, op basis van de gegevens van de slimme registratie. 

Dit zijn slechts twee voordelen van het slimme registratiesysteem. Wil je meer weten? Neem dan contact op met routvision.nl. 

Blijf ons volgen, zo ben je telkens op de hoogte van de nieuwste tips met betrekking tot de taxibranche en meer.

Gerelateerde berichten

Meest geïmporteerde auto’s van het jaar

De Europese auto-industrie kampt nog steeds met de gevolgen van de Covid-19 pandemie en het tekort aan halfgeleiders, maar in mei 2021 steeg de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden