Steeds meer mensen bevinden zich elke dag in het verkeer. Lange files en drukte op de weg is zeker niet ongebruikelijk. Alle tijd achter het stuur had je goed ergens anders voor kunnen gebruiken. Er zijn tegenwoordig genoeg alternatieven om van je huis naar werk te komen. Dus ben jij klaar met het rijden van files, dan is deze blog iets voor jouw!

Het standaard openbaar vervoer

Natuurlijk is de eerste en meest voor de hand liggende optie het openbaar vervoer. Niet iedereen vindt het heel prettig, maar tegenwoordig kan je veel plekken goed bereiken met het openbaar vervoer. Zeker als je naar Amsterdam moet ben je vaak sneller met de trein en je bespaart een hoop parkeerkosten. Daarnaast kan je in de trein werken en hoef je dus niet op te letten. Maar als je de mogelijkheid hebt kan het verstandig zijn buiten de spits te reizen. Het kan tijdens de spits namelijk erg druk zijn.

Gebruik maken van een taxi

Ook kan je overwegen gebruik te maken van een taxi, maar dit kan in prijs erg tegenvallen. Het nemen van een taxi over een grote afstand kan al snel oplopen tot bedragen boven de 100 euro. Wel kan je ook in een taxi alles doen wat je zelf wilt en zet deze je voor de deur af. Dus ook hier bespaar je weer parkeerkosten.

Een eigen chauffeur

Voor de mensen die de andere beschikbare opties niet prettig vinden is er nog een andere optie, namelijk het nemen van een chauffeur. Deze bestuurder rijdt jou overal heen waar je moet zijn en ondertussen kun jij doen wat je zelf wilt. Een goed optie is hierbij een student chauffeur, deze zijn vaak goedkoper. De studenten komen naar je huis en rijden je naar de gewenste locatie, eventueel zelfs in jouw eigen auto. Op de afgesproken tijd komen je zelfs weer ophalen.

Pin It on Pinterest