Rolstoelbus Rotterdam

Taxi niet beschikbaar, ga voor de privé chauffeur!

Geplaatst op

Een rolstoelbus of -taxi regelen is niet altijd in een handomdraai klaar. Soms is het op bepaalde tijdstippen gewoon niet mogelijk. Veel slimmer is het dan om een Prive chauffeur te boeken. Maar waarom? In deze blog nemen we met je door hoe je slim een rit kunt boeken om naar je bestemming te komen, zeker als je met je eigen auto gereden hebt of dit wil doen. Beetje cryptisch dit laatste? Lees dan snel verder om te ontdekken hoe het in elkaar zit. 

Wat zijn de voordelen van een privé chauffeur?

Wanneer je een rolstoelbus of -taxi wilt bestellen, maar op een bepaald tijdstip is er om een of andere reden geen vervoermiddel beschikbaar, dan is het mogelijk om een privé chauffeur te huren. Deze kan in je eigen auto rijden, maar ook in een auto van de chauffeursdienst. Dit zorgt voor veel flexibiliteit en kan je helpen makkelijker van A naar B te komen. 

Is de privé chauffeur duur? 

Er bestaat een misvatting dat een privé chauffeur nogal duur is. Dit is echter niet helemaal conform de waarheid. Tegenwoordig is er namelijk de studentchauffeur die ingehuurd kan worden voor een relatief laag tarief per uur. Je zit dus niet vast aan zo’n chauffeur. Ook ondernemers hebben veel baat bij deze expert op de weg. 

Bob en efficiëntie

Een studentchauffeur is vaak de Bob en vindt dit prima want hij of zij doet dit voor de arbeid. Dus wanneer jij van een borrel komt of andere afspraak, dan is de chauffeur een prettige aanvulling op de payroll. Deze privé chauffeur is te huren vanaf een laag tarief per uur (het zijn parttimers voor naast de studie) waardoor je zowel als particulier als ondernemer kunt profiteren. Laat je informeren door experts op dit gebied zodat je kunt ontdekken hoe je in jouw specifieke situatie kunt profiteren van deze chauffeur.

Gerelateerde berichten

Meest geïmporteerde auto’s van het jaar

De Europese auto-industrie kampt nog steeds met de gevolgen van de Covid-19 pandemie en het tekort aan halfgeleiders, maar in mei 2021 steeg de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden