Rolstoelbus Rotterdam

De website www.fortior.info

Geplaatst op

Komt u tijdens uw dagelijks werk als gezondheidsprofessional wel eens situaties tegen waarbij u niet goed weet hoe u daarop moet reageren? Zou u over bepaalde thema’s, zoals hechtingsproblemen of verstandelijke ontwikkeling, graag wat meer informatie krijgen? Dan zijn de opleidingen van Fortior een aanrader. Op de website www.fortior.info krijgt u een duidelijk overzicht van alle mogelijke trainingen. U vindt er bovendien tips, ervaringen en informatie over alle aspecten die te maken hebben met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Het programma
Fortior organiseert trainingen voor professionals die werken met kinderen, jongeren of volwassen met een verstandelijke beperking in de gehandicaptenzorg, GGZ, het speciaal onderwijs of in een eigen praktijk. Het aanbod is heel uitgebreid, gaande van seksuele en emotionele ontwikkeling tot hechtingsproblemen en verstandelijke ontwikkeling. Hier vind je zeker wel de oplossing om zowel uw expertise als professional als het potentieel van uw patiënten met een beperking te versterken. Fortior betekent dan ook niet voor niets “sterker” in het Latijn.

Waarom training nodig is

In een maatschappij die voortdurend in verandering is, veranderen ook de noden en behoeften van kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Het is belangrijk dat u, als professional, kunt omgaan met deze veranderende behoeften en dat u kunt inspelen op de problemen waarmee uw patiënten geconfronteerd worden. Door regelmatig bijscholing te volgen en uw kennis van bepaalde stoornissen te verdiepen maakt u uw deskundigheid breder en sterker. Zo kunt u uw patiënten nog beter van dienst zijn en hun levenskwaliteit verhogen. En uzelf doet alleen maar extra ervaring op.

Wat biedt de website nog meer
De website www.fortior.info biedt niet alleen een duidelijk overzicht van de opleidingen die ze aanbieden. Ook de docenten worden een voor een aan u voorgesteld. Daarnaast krijgt u via de blog waardevolle informatie over bepaalde topics en vindt u op de website een heleboel leestips voor boeken over onderwerpen die u aanbelangen. Ten slotte kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief zodat u steeds op de hoogte blijft van alle nieuws.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden