Rolstoelbus Rotterdam

De directie chauffeur is zo duur niet meer

Geplaatst op

Het beeld dat bestaat over de directie chauffeur is dat het een professioneel is die werkt voor een CEO of voor regeringsleiders. Middle of the road ondernemers kunnen maar moeilijk zo’n chauffeur betalen, zo denkt men. Maar dit is echter totaal anders met de komst van de student chauffeur als directie chauffeur. Hoe dit zit, dat gaan we je vertellen in deze blog.

Directie chauffeur voordelig voor imago

Een chauffeur geeft een bepaalde uitstraling aan je bedrijfsvoering. Het oogt gewoon heel professioneel wanneer je bij je klanten aankomt gereden door een chauffeur in een nette auto. Dit zijn de algemene ideeën over een geslaagde ondernemer. Maar natuurlijk hoef je geen professionele directie chauffeur in dienst te nemen. Het kan een stuk goedkoper, namelijk met een student chauffeur die is opgeleid als directie chauffeur. Het voordeel van de student chauffeur is, dat deze professional een parttimer is die naast zijn of haar studie chauffeur. Op deze manier is het mogelijk om een directie chauffeur voor een relatief laag tarief te laten rijden voor je. Dit is in feite een win-winsituatie, want de chauffeur verdient bij naast de studie en jij als ondernemer kan profiteren van het lage tarief. Daarbij hoef je de chauffeur niet in dienst te nemen, hij kan gewoon worden ingehuurd worden wanneer jij hem nodig hebt.

Werken onderweg

Een groot probleem van deze tijd binnen de infrastructuur van Nederland is natuurlijk de file. Deze wil je eigenlijk omzeilen omdat je niet veel kan werken als je rijdt en steeds maar weer stil staat en zo niet op de zaak aankomt. Maar met een directie chauffeur kun je dus wel werken achter in de wagen op je laptop en met je telefoon. Mailtjes lezen, beantwoorden en telefoongesprekken voeren met klanten. Het is allemaal mogelijk! Je zult ook merken dat je een stuk relaxter aankomt bij je afspraken omdat je simpelweg niet gestrest bent. Het steeds op de weg moet letten kan vrij hectisch zijn.

Conclusie

De directie chauffeur is een prima professioneel die voor een relatief laag tarief in gehuurd kan worden, omdat deze ook werkt op basis van een speciale constructie, namelijk de student chauffeursservice. Relatief laag tarief maar wel een goeie chauffeur die weet waar het om draait in het verkeer en ook de zakelijke conventies kent. Tel uit je winst!

Gerelateerde berichten

Meest geïmporteerde auto’s van het jaar

De Europese auto-industrie kampt nog steeds met de gevolgen van de Covid-19 pandemie en het tekort aan halfgeleiders, maar in mei 2021 steeg de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden