Rolstoelbus Rotterdam

Biggenruggen plaatsen: de punten die van belang zijn

Geplaatst op

Plaats biggenruggen om de parkeerplaats of parkeergarage van je woon- of je werkomgeving veilig te maken op een sierlijke manier. Je kunt hieronder nagaan wat de belangrijkste punten zijn als je biggenruggen gaat plaatsen.

Wat zijn biggenruggen?

Biggenruggen zijn betonnen blokken die gebruikt worden voor het waarborgen van de veiligheid bij een wegafscheiding of bij parkeergelegenheden. Je kunt biggenruggen namelijk gebruiken voor het creëren van een fysieke barrière waardoor het rijverkeer geremd wordt. Auto’s die toch verder doorrijden dan toegestaan zullen tegen de biggenrug aan stoten, wat flink wat schade met zich mee kan brengen.

Waar vind je biggenruggen?

Je kunt biggenruggen vinden bij parkeerplaatsen van winkelcentra, supermarkten, bedrijven, ziekenhuizen en dergelijke. Ook op de openbare weg zijn biggenruggen vaak te zien. Biggenruggen worden daarnaast ook ingezet bij dijken, grachten en kades. Het is tenslotte ook steeds opmerkelijker dat particulieren biggenruggen kopen ter veiligheid en decoratie. Uiteraard kunnen biggenruggen door particulieren alleen op hun eigen terrein geplaatst worden. De openbare ruimte: daar gaat de gemeente over.

Het plaatsen zelf

De plaatsing van biggenruggen is niet moeilijk. Je moet de biggenruggen met de ondergrond verlijmen voor extra stevigheid. Hoe steviger de biggenrug vast zit, des te efficiënter de werking en des te mooier de uitstraling. Daarnaast hebben biggenruggen een betonnen ondergrond, die verzonken geplaatst wordt.

Check de hoogte

Ga na wat de exacte hoogte van de biggenrug die je wilt plaatsen moet zijn. Je kunt biggenruggen namelijk in verschillende hoogtes kopen, waarbij je helemaal vrij bent om zelf te bepalen welke hoogte je wenst. Naast de hoogte kan je ook zelf bepalen wat de dikte, de vorm en de kleur van de biggenrug moet zijn. Biggenruggen bestellen? Bezoek hiervoor de website https://www.biggenruggen.nl/

Gerelateerde berichten

Het belang van een degelijke verzekering

Verzekeringen spelen een cruciale rol in ons leven, hoewel we er vaak niet dagelijks aan denken. Het afsluiten van de juiste verzekeringen kan...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden